Iz kuće ukrao novac – Vlasnicima je počinjena materijalna šteta veća od 10 000 kuna

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u nedjelju, 27. veljače, na širem području Đakova, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće ukrao novac, vlasništvo 61-hrvatskog državljanina i 88-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta veća od 10000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Ukrao građevinski materijal

Tijekom mjeseca siječnja ove godine, u Baranji, nepoznati počinitelj je iz šume ukrao veću količinu rabljene opeke. Pravnoj osobi je nastala materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose kaznenu prijavu i nastavljaju traganje za kradljivcem.

Policija pronašla kradljivca ograde, trimera i kosilice

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa o čemu smo pisali ovdje. Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnjak u vremenskom periodu od 23. do 24. veljače počinio još jedno kazneno djelo tešku krađu u prostorije lovačkog društva na području Baranje, o čemu smo pisali ovdje. Policija protiv 22-godišnjaka podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar u podrumu

Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske uprave osječko – baranjske uz suradnju s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je da je jučer, 28. veljače, oko 16 sati, u Osijeku, došlo do požara u podrumu vlasništvo 72-godišnjeg hrvatskog državljanina, zbog kvara na neonskom rasvjetnom tijelu. U požaru je došlo do zapaljenja plastičnog kućišta startera, radnog stola sa stvarima i zacrnjenja podruma pepelom i čađi. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a vlasniku je nastala materijalna šteta oko 3000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o odgađaju.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su 2 prometne nesreće, a na području Belog Manastira policijski službenici evidentirali su jednu prometu nesreću.

Pročitajte još