Ivica Valenčak postao član Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza

Nakon što je većina nogometnih natjecanja održalo svoje plenume, isto su učinili i klubovi 3. HNL Istok. Među ostalim, na plenarnom sastanku održanom 26. srpnja 2022. godine u Kneževim Vinogradima za predsjednika plenuma je izabran Ivica Valenčak, predstavnik Nogometnog kluba NAŠK, ujedno i predsjednik Nogometnog središta Našice.

Budući da klubovi 3. NL imaju pravo na predstavnika u Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), ovim izborom Ivica Valenčak je postao član najvišeg tijela nogometne organizacije – Skupštine HNS-a. Od osamostaljenja hrvatske države, Nogometno središte Našice nikad nije imalo u svojim redovima člana Skupštine HNS-a te navedeno svakako treba istaknuti.

Valenčaka je predsjednik Nogometnog središta Našice već 12 godina

Naravno, ovomu je vjerojatno doprinio i dugogodišnji sportski angažman Ivice Valenčaka koji je uz mnoge dužnosti u sportskim klubovima i predsjednik Nogometnog središta Našice već 12 godina te je u tom smislu jedan od najdugovječnijih predsjednika i sportskih djelatnika, a to su dužnosti koje iznimno ”troše” ljude.

Isto tako, navedeni izbor predsjednika plenuma je zasigurno velika čast i Nogometnom klubu NAŠK koji je jedan od rijetkih klubova koji već gotovo 30 godina igra u zahtjevnim ligama i nije ispao u rangove ispod razine saveznog ranga i razine Slavonije i Baranje, a čime se mogu pohvaliti još samo tri kluba u Slavoniji Baranji.

Stric pivo

Pročitajte još