I mladi Gromovi krenuli s pripremama

Odlične vijesti dolaze i od mlađih skupina rukometnog kluba Nexe! Naime, jučer su i mladi Gromovi, odnosno, sve mlađe dobne skupine RK Nexe počeli s treninzima, nakon dugog perioda neigranja, a uskoro kreću i pripremne utakmice. Treninzi se odvijaju prema svim epidemiološkim preporukama, a povodom ovih sjajnih vijesti razgovarali smo s trenerom Nexe2 Ivanom Tomičićem koji nije krio zadovoljstvo konačnim početkom priprema.

„S današnjim danom, 03. 08., dobili smo odobrenje od kluba da sve mlađe dobne skupine RK Nexe mogu krenuti s treninzima. Za sve nas je to jedan veliki izazov zato što radimo s novim, mlađim igračima. Dugi period priprema je pred nama i svi željno iščekujemo ulazak u dvoranu pošto dugi niz mjeseci nismo bili na parketu zbog svima nam poznate situacije. U planu su i pripremne utakmice. Od ove sezone stvara se i nova generacija rukometaša godišta 2012. i mlađi te ovim putem pozivam svu djecu tih godišta da se prijave, a s radom bismo počeli kroz nekih mjesec dana, odnosno, s početkom nove školske godine.” – izjavio je trener Nexe2 Ivan Tomičić te je nastavio s nekoliko riječi o svojoj ekipi. „Danas imamo prozivku, jedan dio igrača se još uvijek nalazi na godišnjem odmoru i očekujem da će se ekipa kompletirati kroz tjedan dana. Ovo je jedna mlada momčad, puno mlađa nego ona od prošle godine, a željna je izazova, truda, rada, zalaganja i utakmica. Treninzi će se odvijati kombinirano – u parku, na srednjoškolskom igralištu te ćemo polako ulaziti i u dvoranu. I na kraju bih se zahvalio predsjedniku NK Šipovca, Franji Božičeku, na korištenju njihovog terena za prvi trening Nexe2.”

 

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=22 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=3056966167686175 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Pročitajte još