Hrvatska je sigurna destinacija prekrasnog mora i odlične hrane

Renomirani njemački mediji posljednjih dana pojačano objavljuju informacije o Hrvatskoj pa je tako jedan od vodećih njemačkih tjednika Die Zeit objavio opsežnu reportažu o prirodnim ljepotama Kornata, do je najtiražniji njemački tabloid Bild u svom online izdanju objavio opsežnu i informativnu reportažu o Hrvatskoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPrestižni njemački časopisi o Hrvatskoj

U članku Die Zeita opisuje se jedinstveno iskustvo opuštajuće atmosfere, prekrasnog mora i odlične hrane na Kornatskom otočju. U online izdanju Bilda objavljena je reportaža o Hrvatskoj pod nazivom „Last Minute Check“ koja detaljno informira čitateljstvo o trenutnoj situaciji u Hrvatskoj. U članku je naša zemlja opisana kao sigurna destinacija, a navedeni su i uvjeti ulaska u Hrvatsku i povratka u Njemačku.

Dodajmo kako je Die Zeit visokovrijedno izdanje kojeg prati gotovo 1,7 milijuna čitatelja, a za vrijeme korona krize tiraža mu se povećala za gotovo 25 posto i sada iznosi gotovo 600 tisuća kopija. S druge strane, Bild.de jedan je od najčitanijih online portala u Njemačkoj s dosegom od 24 milijuna jedinstvenih korisnika, navodi HTZ.

Foto: Youtube screenshot

Pročitajte još

Učitavanje...