HDZ predao liste za Mjesne odbore

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Našice Krešimir Kašuba, dopredsjednik Hrvoje Šimić te nositelj liste za Vijeće Mjesnog odbora Grada Našica Darko Cerovski i Marijan Tepeš danas su predali kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnih odbora.

HDZ jedini predaje samostalnu listu za svih 15 odbora sa ukupno 92 kandidata. Dokaz je to da su spremni za izbore, a iza njih je dugogodišnji kontinuitet vođenja, zajedništva i očekuju dobre rezultate. Cilj je nastaviti proporcionalno ulagati u Grad Našice, ali i sva prigradska naselja.

HDZ ima 15 lista

“U ime Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Našice predali smo danas liste za izbore za Mjesne odbore. Važno je istaknuti da imamo 15 lista, Grad Našice i sva okolna naselja. Mjesni odbori, odnosno predstavnici Mjesnih odbora, vijećnici, jako su važni za direktno sudjelovanje i u političkom, društvenom i gospodarskom životu grada, odnosno svog mjesta jer su oni izravna poveznica mjesta s Gradom Našicama, Gradonačelnikom i Gradskim vijećem.” – rekao je predsjednik GO HDZ-a Našice Krešimir Kašuba prilikom predaje lista.

Izvor: Gradska organizacija HDZ Našice

Pročitajte još