Finale KUPA Hrvatske – Regija Istok MNK Našice – MNK Brod 035 3-0

mnk1
mnk1

Strijelci: Kubaša, Torčić, Kapraljević

Za razliku od zadnji put kada su došli s 4 igrača i napravili prekid početkom drugog poluvremena pri rezultatu 7-0. Nešto slično skoro se dogodilo i ovoga puta kada je trener MNK Brod svojim prigovorima sucima, već u prvom poluvremenu, završio na tribinama.

mnk3

Uglavnom, odlična utakmica protiv renomiranog protivnika i vrhunskih igrača futsala, te člana 1.HMNL – završila je apsolutno zasluženom pobjedom naših dečki!! Izvanredna predstava! Odlična obrana, te vodstvo od 2-0 u prvom poluvremenu samo je potvrđeno u drugom u kojem su gosti cijelo poluvrijeme igrali s golmanom igračem, ali bezuspješno!

Obrana na čelu sa Banovićem je bila vrhunska, ali i svi ostali!!

mnk2

Sastavi: MNK Našice: Marijo Banović, Denis Ćosić, Vedran Pinter, Danijel Ćosić, Vladimir Torčić, Mario Tomac, Ivan Kapraljević, Ivan Purgar, Hrvoje Galinec, Nikola Šulava, Matej Jović, Stipe Buljan, Slaven Kubaša, Tomislav Brkanić.

MNK Brod 035: Željko Konrad, Darko Milanović, Luka Đerek, Mario Petrović, Dražen Čavar, Igor Mirković, Ivan Marić, Filip Štefančić, Goran Jurić, Daniel Martić.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera i sav prikupljen novac od prodaje ulaznica će biti doniran kao mala pomoć u ime MNK Našica! Hvala Van svima koji ste odvojili svoje vrijeme večeras i svojim prisustvom pomogli u humanitarnoj akciji! Iskreno se nadamo da ste uživali u utakmici! I da, za kraj – u goste nam narednih dana stiže MNK Nacional – trenutno najbolja ekipa u 1.HMNL! O točnom terminu Vas još obavijestimo!mnk4

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/1mjesec/12/v1{/gallery}

Pročitajte još