Gromovi večeras protiv Eurofarm Pelistera u Bitoli

Gromovi su jučer otputovali u Bitolu, u Makedoniju, gdje će večeras odigrati prvenstvenu utakmicu 6. kola SEHA – Gazprom lige protiv domaćeg Eurofarm Pelistera. Utakmicu su najavili trener Branko Tamše i vratar RK NEXE-a Mihailo Radovanović.

Branko Tamše: “Nakon dugog puta do Bitole, večeras imamo utakmicu protiv vrlo dobre ekipe Eurofarm Pelister. Znamo da će atmosfera koju će napraviti njihovi navijači biti fantastična, čekaju nas u svojoj dvorani, a nedavno su promijenili i trenera tako da su sada u svojevrsnom novom zanosu i elanu. Mi ćemo igrati u sličnom sastavu kao protiv Vojvodina, nedostaju nam igrači koji su imali obveze u svojim reprezentacijama pa nećemo biti kompletni, ali svakako ćemo pokušati odigrati najbolje što možemo.

Pelister je izvrsna ekipa s puno dobrih igrača

Ekipa Eurofarm Pelistera ima nekoliko Makedonskih reprezentativaca u svojim redovima, ali i dosta igrača sa strane i to je svakako momčad koju treba maksimalno respektirati. Morat ćemo pružiti maksimalni angažman i odigrati na najvišoj mogućoj razini. Znam da dečkima nije lako igrati u ovakvom ritmu, ali za ovo smo se spremali i sada bi trebali uživati ​​u svakoj utakmici“.

Mihailo Radovanović: “Jako nam je važno da odigramo dobru utakmicu u Bitoli kako bi se što bolje pripremili za ono što nam slijedi u borbi za titulu u hrvatskom prvenstvu. Pelister je izvrsna ekipa s puno dobrih igrača i odnedavno s novim trenerom, tako da očekujem pravu utakmicu pred sjajnom publikom”.

Utakmica počinje u 18 sati uz izravan televizijski prijenos na sportskom kanalu MaxSport1.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još