Gromovi večeras gostuju u Dubravi

Nakon dvije prvenstvene utakmice koje je RK NEXE uspješno realizirao u svoju korist na domaćem terenu, večeras gostuju u Zagrebu. S početkom u 19 sati igraju protiv ekipe Dubrave koju vodi izbornik kadetske rukometne reprezentacije Krešo Ivanović: „Ovo je za nas uz utakmice sa Zagrebom, najlakša utakmica. Dolazi nam apsolutni favorit kao što je NEXE i nama će ova utakmica poslužiti da probamo uigravati neke varijante za utakmice koje slijede nakon ove. Nažalost, ja se ne sjećam da je u moje četiri godine na klupi Dubrave bilo ovoliko ozlijeđenih igrača i da smo imali ovoliko problema da složimo momčad za neku utakmicu. Prate nas pehovi, ali ja sam uvjeren da će igrači koji istrče na parket naše dvorane dati sve od sebe, pa nam ostaje vidjeti za što će to biti dovoljno”.

Utakmicu su najavili i naš trener Branko Tamše i i pivot Mario Tomić.

Branko Tamše: „Večeras nas očekuje utakmica protiv vrlo mlade i potentne ekipe Dubrave. Dobro ih poznajemo, igramo već godinama s njima u grupi i u Ligi za prvaka. Imaju kvalitetnog trenera, vrlo dobrog i iskusnog vratara Sladoljeva te puno kvalitetnih mladih igrača. Sigurno će protiv nas igrati rasterećeno i pokušati dati svoj maksimum, no mene prije svega zanimaju moji igrači. Želim da odigramo dobru i jaku utakmicu svih 60 minuta u visokom ritmu i da se iz Dubrave vratimo s dva nova boda. “

Mario Tomić: „Nakon uspješno odrađena dva kola na domaćem terenu, očekuje nas i prvo gostovanje u Zagrebu protiv vrlo zanimljive i mlade ekipe Dubrave. U svojim redovima imaju jako puno kvalitetnih mladih igrača, nekoliko mladih reprezentativaca s kojima trener Krešo Ivanković radi jako dobar posao. Očekuje nas ozbiljna utakmica i na nama je da od prve minute pokušamo nametnuti svoj ritam i uz odgovoran pristup pokušamo uzeti kompletan plijen.”

Utakmica počinje u 19 sati uz izravan prijenos na YouTube kanalu HRS-a.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još