Gromovi danas gostuju u Rudama pored Samobora

U 5. kolu Premijerke RK NEXE je ponovno u gostima, ovoga puta kod ekipe Rudara u Rudama pored Samobora. Ekipa je jučer odradila posljednju analizu i trening i u dobroj se atmosferi pripremaju za današnje gostovanje. Sastav koji će istrčati na parket sportske dvorane u Rudama bit će poznat danas kada ga bude obznanio trener Branko Tamše koji je ovako najavio ovu tekmu:

„U petak gostujemo u Rudama kod ekipe Rudara koja je malo izmijenjena u donosu na prošlu sezonu, ali gro ekipe je ostao na okupu. Imaju jako dobrog vratara Gošića, iskusnog lijevog vanjskog Gaću, doveli su trenutno 4. strijelca lige Neralića. Dobro su popunjeni na svim pozicijama, igraju pred svojom publikom što im je uvijek dodatni motivi i sigurno da nas čeka teška utakmica. Napravili smo dobru analizu, dečki dobro treniraju i sigurno da želimo nastaviti ovaj pobjednički niz. Dosta stvari radimo jako dobro, ali ima još puno prostora za napredak. Naš forte će biti obrana iz koje sve kreće, nakon čega se možemo razigrati i nametnuti svoj tempo i način igre koji nas krasi.”

Dobra je vijest da se ekipi u punom trenažnom procesu priključio Adir Cohen, koji se uspješno oporavio nakon lakšeg operativnog zahvata na koljenu. Ukoliko sve bude išlo po planu Adir bi trebao zaigrati već u idućem kolu.

Današnju utakmicu najavio je i Andraž Velkavrh:

„Nova tekma i novi izazov u petak kod Rudara. Svi znamo da je u Rudama uvijek teško igrati jer njihovi navijači naprave baš dobru atmosferu i vjerujem da će tako biti i danas. S druge strane, znam da ćemo mi pokušati odigrati još jednu vrhunsku utakmicu kao što smo igrali i do sada. Prije svega s dobrom igrom u obrani i brzom tranzicijom pokušati što ranije potvrditi dva nova boda. Nadam se da će se neki igrači riješiti sitnih ozljeda kako bismo se što prije kompletirali za utakmice koje nam predstoje u nastavku Premijerke, a uskoro i u Europi.”

Utakmica počinje u 19,30 sati uz izravan prijenos na YouTube kanalu HRS-a.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još