„Gradu u čast” – Svečana dodjela nagrada najboljim učenicima Osnovne škole Dore Pejačević Našice

Kraj školske godine u našičkoj Osnovnoj školi Dore Pejačević godinama se obilježava svečanom akademijom proslave Dana grada pod nazivom Gradu u čast. Tako su danas nagrađeni najbolji učenici na školskim, općinskim i županijskim natjecanjima, a proglašeni su i najbolji osmaši, kojih je i ove godine velik broj što je samo pokazatelj kontinuranog kvalitetnog rada.

Nastupio je i pjevački zbor škole pod ravnanjem učiteljice glazbene kulture Mirjane Šutalo – Vulić te su pročitani i radovi s Lidrana 2023. Nagrade djeci kao i najboljim djelatnicima te suradnicima uručila je ravnateljica Jasminka Falamić koja je posebnu zahvala uputila roditeljima učenika, NEXE d.d.-u te gradonačelniku Grada Našica Krešimiru Kašubi na dugogodišnjoj potpori i dobroj suradnji.

„I ove smo godine u našoj školi održali svečanost pod nazivom „Gradu u čast”. To je naša tradicionalna svečanost povodom Dana grada kada nagrađujemo učenike koji su osvojili prva mjesta na školskim natjecanjima, ali isto tako nagrađujemo i učenike koji su tijekom ovih osam godina ostvarili odličan uspjeh te imali uzorno vladanje. Izuzetno nam je drago što je puno nagrađenih učenika te njihovih učitelja, a veseli nas što je velik broj roditelja i uzvanika uveličao ovu svečanost, tako da smo kraj školske godine zaista obilježili svečano, vedro i radosno. Iskrene čestitke svim učenicima i mentorima i vjerujem da će i ovo malo skromno priznanje i nagrada biti poticaj za njihov budući rad.” – izjavila je, između ostalog ravnateljica Falamić.

Gradonačelnik Kašuba je također uputio riječi podrške i ohrabrenja učenicima i čestitao im je na njihovim uspjesima. Naglasio je važnost ulaganja u obrazovanje i mlade generacije, a istaknuo je i kako je ponosan na sve učenike pohvalivši rad njihovih učitelja i ravnateljice Falamić. Svečana dodjela nagrada najboljim učenicima ove škole završila je uz zajedničko fotografiranje i prigodnu zakusku za sve prisutne. Također, ova je svečanost potvrdila da su trud, predanost i rad učenika i njihovih učitelja prepoznati i cijenjeni. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još