Gradonačelnik posjetio naselja Martin i Zoljan

 

U nastavku redovnih obilazaka mjesnih odbora na području Našica gradonačelnik Krešimir Kašuba je jučer posjetio naselja Martin i Zoljan. Zainteresirani mještani aktivno su sudjelovali u razgovorima, što je još jedan korak bliže zacrtanom cilju ovih posjeta, ravnomjeran razvoj svih prigradskih naselja, sukladno potrebama mjesnih odbora i mještana.

Kako je istaknuto, a predsjednik mjesnog odbora Zoljan Mihael Devald je potvrdio, u Zoljanu se radi na kvaliteti života, u društvenom i komunalnom smislu. Za rad DVD-a Zoljan prošle je godine kupljena kuća na prostoru koje će u narednom periodu biti izgrađen novi vatrogasni dom. Već se neko vrijeme koristi i nova mrtvačnica u koju je uloženo 115.000,00 eura, a najvrjedniji projekt svakako je aglomeracija kojom će u sva naselja na području mjesnog odbora Zoljana doći pitka voda i kanalizacija.

U mjesnom odboru Martin također su brojna ulaganja, prvenstveno u društveni dom, a intenzivno se radilo proteklog vremena na projektno – tehničkoj dokumentaciji za svlačionice NK Martin. Cilj je u ovoj godini u Martinu prvenstveno ulagati u sigurnost, što je potvrdio i predsjednik mjesnog odbora Miroslav Umiljanović, tako se ide u izgradnju nogostupa u Ulici Josipa bana Jelačića i u projektiranje rasvjete u Ulici Matije Gupca.

Cilj je čuti potrebe mještana s područja Našica

Gradska uprava na ovaj način unaprjeđuje svoju transparentnost i otvorenost prema građanima, pa se ovim putem gradonačelnik zahvaljuje svima koji su se odazvali susretima te iznijeli svoje prijedloge za daljnji razvoj naselja.

Pročitajte još

This will close in 8 seconds