Gradonačelnik i predstavnici Grada položili cvijeće i upalili svijeće na grobovima naših poginulih i preminulih branitelja

groblje grad1
groblje grad1

Već tradicionalno svake godine, gradonačelnik Krešimir Žagar, zajedno s predstavnicima Grada Našica u vrijeme Svih svetih i Dušnog dana, na Gradskom groblju u Našicama i svim mjesnim grobljima obišli su vječna počivališta poginulih i preminulih branitelja našičkog kraja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEgroblje grad2

„Uoči Dana Svih svetih i Dušnoga dana, svi se više prisjećamo svojih najdražih pokojnika koji su nas napustili, a bili su dio naših obitelji i obilježili su naše živote. Svakako, naš život su također obilježili i poginuli i preminuli hrvatski branitelji koji su se svojom žrtvom ugradili u slobodnu nam Hrvatsku i sve što danas imamo. Kao Grad i gradska Uprava, gradsko Vijeće te ostali predstavnici obilazeći gradska i mjesna groblja zajedno održavamo lijepu tradiciju odavanja počasti svim pokojnim braniteljima naše zemlje. Tu smo kako bi ih se sjetili u ime Grada i položili cvijeće na njihov grob, upalili svijeću i pomolili se. Upravo na taj način uoči ovih dana želimo pokazati da ih se sjećamo i cijenimo njihovu žrtvu. Nadam se da će se i svi čitatelji i slušatelji sjetiti njihove žrtve, ne samo u ove dane već svakog dana tijekom cijele godine.“- naglasio je među ostalim gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

 

bricks2016

Pročitajte još

Učitavanje...