Gradac – Prometna nesreća zbog istjecanja nafte

Istjecanje nafte
14. listopad 2011. –
Na državnoj cesti broj 53 između mjesta Gradac Našički i Vokojevica 13. listopada oko 12,00 sati iz nepoznatoga vozila istekla je nafta u duljini jednog kilometra.
Uslijed istjecanja nafte i kiše koja je padala stvorio se skliski sloj na kolniku koji je uzrokovao slijetanje u zavoju osobnog automobila s kojim je upravljao 37-godišnjak iz Našica koji srećom nije zadobio ozljede.
Zbog sanacije kolnika u vremenu od 13 do 17,50 sati promet je na navedenoj dionici ceste bio u potpunosti obustavljen, a do 18,50 sati odvijao se jednom prometnom trakom nakon čega je normaliziran.
Na mjesto događaja uz policijske službenike i radnike koji su sanirali kolnik izašla je i Inspektorica zaštite okoliša za Osječko-baranjsku županiju u cilju utvrđivanja onečišćenja okoliša. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju utvrđivanja stvarnih činjenica.
nafta14_10_2011
Na državnoj cesti broj 53 u blizini mjesta Gradac Našički oko 12,00 sati iz nepoznatoga vozila istekla je nafta u duljini jednog kilometra. Uslijed istjecanja nafte i kiše koja je padala stvorio se skliski sloj na kolniku koji je uzrokovao slijetanje u zavoju osobnog automobila s kojim je upravljao 37-godišnjak iz Našica koji srećom nije zadobio ozljede. Zbog sanacije kolnika u vremenu od 13 do 17,50 sati promet je na navedenoj dionici ceste bio u potpunosti obustavljen, a do 18,50 sati odvijao se jednom prometnom trakom nakon čega je normaliziran. Na mjesto događaja uz policijske službenike i radnike koji su sanirali kolnik izašla je i Inspektorica zaštite okoliša za Osječko-baranjsku županiju u cilju utvrđivanja onečišćenja okoliša. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju utvrđivanja stvarnih činjenica.
(Foto: Ilustracija)

Pročitajte još