Grad Našice ustupio bajkerima prostore na korištenje

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEGradonačelnik Josip Miletić i pročelnik za investiciju i prostorno planiranje Ivan Majer obišli su danas nove prostore Moto kluba Racing Našice u Gradcu Našičkom. U tijeku su radovi novih prostora koje su našički bajkeri dobili na korištenje od Grada Našica. Gradonačelnik Miletić rekao je kako je gradskim sredstvima obnovljena kompletna stolarija, sanitarni čvor te još neki potrebni zahvati u unutrašnjem prostoru.

Vrijednost radova na društvenom domu je oko 90 tisuća kuna. Dio radova je napravljen u prethodnoj godini, a dio u ovoj 2020. godini. Ovo je jedna lijepa investicija za mjesto Gradac Našički, mjesto će zaživjeti kada se ovdje bajkeri počnu družiti i počnu organizirati događanja. Čestitam na inicijativi Mjesnom odboru i predsjedniku Bernardu Marjančević kao i svim mještanima Gradca koji su pohvalili ovu investiciju i ovakvu jednu kvalitetnu suradnju. Čestitao bih i svim predstavnicima i članovima MK Racing koji kontinuirano rade humanitarno i podržavaju brojne manifestacije u gradu, a na meni je kao gradonačelniku da i dalje podržavam taj rad.” – rekao je gradonačelnik Miletić i naglasio kako je ovo još jedan novi korak u suradnji Grada i našičkih bajkera.

Predsjednik MK Racing Našice, Mladen Grujo Marks rekao je kako bajkeri već godinama iščekuju trenutak da dobiju svoje vlastite prostorije, u kojima će održavati sastanke, druženja te ugostiti prijatelje iz Hrvatske i drugih zemalja u prolasku.

Pri obnovi novih prostora koje smo dobili, članovi MK Racing izuzetno su se potrudili. Renovirano je sve, od toaleta, do podova, zidova, električnih instalacija. Hvala našim sponzorima koji su nam pomogli i hvala svim članovima i ostalim ljudima koji su nam pomogli. Hvala gradonačelniku i ostalim sudionicima što smo uspjeli izrealizirati ovaj projekt, jer ovo nam je uistinu bilo potrebno.” – rekao je Grujo. Predsjednik Mk Racing je najavio za sutra dolazak karavane četvrte gardijske brigade iz Splita, koja će se dočekati ispred Općine oko podneva.

Predsjednik Mjesnog odbora Gradac Našički, Bernard Marjančević izrazio je veliko zadovoljstvo dolaskom našičkih bajkera kod njih u mjesto i u njihove prostore.

Drago mi je da se nešto događa u selu kako bi selo malo oživjelo. MK Racing ušao je u naše prostore koji će sada činiti njihov Klub. Od početka radova jako lijepo surađujemo, a nadam se i daljnjoj dobroj suradnji.” – izjavio je Marjančević.

Pročitajte još

Učitavanje...