Gosti novog Studija PLUS predstavnici su prvoligaškog kluba – ŠK Radnik Velimirovac

U današnjem Studiju PLUS ugostili smo trenera Šahovskog kluba Radnik Velimirovac Adama Tomaića i igračicu, viceprvakinju hrvatske Petru Vidović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKlub koji igra u prvoj šahovskoj ligi

Šahovski klub Radnik iz Velimirovca djeluje duže od 40 godina, a njihov najprepoznatljiviji adut u novije doba su izuzetno uspješne šahistice. Kako je rekao trener Adam Tomaić, uspjeha je bilo i prije, ali nova generacija šahistica ostvarila je i jedan od najvećih, osigurala je ulazak u prvu šahovsku ligu. Trenutno u svoje redove primaju nove potencijalne prvake, a kao najveću prednost bavljenja šahom, naši gosti su istaknuli razvoj kreativnosti, poboljšanje pamćenja i socijalizaciju, stoga je to idealan temelj za, čak, kažu i bolje učenike. Jer škola i šah idu ruku pod ruku. Više o svemu pogledajte u video prilogu:

Zainteresirani roditelji, svoju djecu mogu upisati u Šahovsku školu subotom u 18:00 sati ili nedeljom u 9:00 sati u prostorijama ŠK ”Radnik” Velimirovac, koje se nalaze na adresi B. Jelačića 53 na igralištu u Velimirovcu.

Dodatne informacije mogu se dobiti na mobitel: 095 597 6799, Adam Tomaić, trener te 098 983 4439, Goran Tomaić, predsjednik kluba.

Stric pivo

Pročitajte još