GO HDZ-a grada Našica donio odluku da će kandidat za gradonačelnika Našica na predstojećim lokalnim izborima biti Krešimir Kašuba

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice grada Našica na sjednici održanoj u subotu, 9. siječnja 2021. godine donio je odluku da će kandidat za gradonačelnika Našica na predstojećim lokalnim izborima biti dr.med.vet. Krešimir Kašuba.
 
Nekadašnji dugogodišnji gradonačelnik i sadašnji dogradonačelnik Krešimir Žagar za Krešimira Kašubu rekao je kako se do sada već dokazao i kao predsjednik mjesnog odbora, dugogodišnji gradski vijećnik, dogradonačelnik, a trenutno i predsjednik Gradskog vijeća, te da je odličan poznavatelj svih prilika i istinski zaljubljenik u svoj grad.
 
I saborski zastupnik i dogradonačelnik Hrvoje Šimić podržao je kandidaturu, a Krešimira Kašubu vidi kao osobu prepoznatu u zajednici i djelovanju grada koja će nastaviti uspješan razvoj grada i svih prigradskih naselja, s naglaskom na gospodarstvu i poduzetništvu.
 
Krešimir Kašuba je, zahvalivši Gradskom odboru na povjerenju, istaknuo da je iznimno ponosan što ga je Gradski odbor izabrao kao kandidata te kako je siguran u pobjedu na izborima te nastavak uspješne suradnje sa županijskom i državnom razinom vlasti. Hrvatska demokratska zajednica u našemu gradu već desetljećima više nego uspješno obnaša izvršnu vlast, a tako će, siguran je, biti i ubuduće. Ovo je za njega, rekao je, izuzetno velika čast i obaveza. Naglasio je da je vrlo dobro upoznat s radom Gradske uprave kao i gradskih ustanova i poduzeća. Sadašnjem gradonačelniku Josipu Miletiću zahvalio je na svim uspješno završenim, ali i započetim projektima i investicijama, te istaknuo da Našice u budućnosti vidi kao grad gospodarstvenika i poduzetnika, te grad kulture, turizma i ugodnog obiteljskog života. 
 
Gradski odbor HDZ-a Grada Našica

Pročitajte još

Učitavanje...