Fešk počeo s pripremama – Stigli Banović, Knežević i I.Ploher !

nkfesk prozivka nogomet
nkfesk prozivka nogomet

Nogometaši Feška, koji su prvi dio sezone Prve županijske lige OBŽ-e završili na vrlo dobrom trećem mjestu, počeli su pripreme za nastavak. Na završetku jesenskog dijela Fešk je ostvario deset pobjeda, dva je puta igrao neodlučno i tri susreta izgubio. Lijepih trideset dva boda i velika razliku danih(40) i primljenih(14) pogodaka

Prozivci, koja je obavljena na igralištu SRC Marko Bilandžić, su se odazvali gotovo svi igrači, osim nekoliko opravdano odsutnih(Falamić,Marić,Banović). Bio je tu i dio članova uprave, među kojima predsjednik kluba Željko Strilić, potpredsjednik Boris Šteher, direktor kluba Zlatko Đuroković te sportski direktor Zlatko Šumrada.

Uprava se i ovoga puta odredila da je, u nastavku sezone, cilj kvalitetan rad sa svim selekcijama i ostvarenje što boljeg natjecateljskog plasmana na radost naših navijača, članova kluba i Općine Feričanci – rekao je predsjednik Strilić

Osim igrača koji su iznijeli glavni teret prvog dijela u Fešk su došli Mario Banović(Vihor), Marin Knežević(Motičina) i Ivan Ploher (NK Bokšić Lug). Od „starosjedilaca“ tu su: Ivan Benković,Hrvoje Falamić,Ivan Kapravljević,Stjepan Kapraljević,Renato Lukačić,Robert Marić,Marin Pavlović,Josip Ploher,Mario Prevolšek,Stjepan Slivka,Dražen Stipić,Antun Stošić,Ivan Škiljić,Matija Škiljić,Aleksandar Štefančić,Dino Šteher,Marko Šundalić,Josip Vidaković,Ilija Zeba i Domagoj Žiha. Igrači su primili posebne čestitke za ostvarene rezultate i angažman na malonogometnim turnirima.

Ambicije uprave, trenera i igrača su kvalitetno odraditi pripremni dio, te se približili vodećem Slavoncu i, u konačnici, pokušati napasti prvo mjesto. Također želja svih je obrana naslova Kupa središta u travnju mjesecu protiv Motičine. Trener Marko Žigić prezentirao je plan i program rada u pripremnom razdoblju.
Raditi ćemo na vanjskim terenima i prostoru fitnes kluba u Feričancima. Do prve utakmice(6.3.) u Livani s Tomislavom odigrat ćemo nekoliko pripremnih utakmica. Prva je na rasporedu s Valpovkom(6.2.) kod kuće, slijede Našk(10.2.) u Našicama, Vihor(14.2.) u Feričancima, Croatia(21.2.) u Velimirovcu i generalka s Papukom(27.2.) kod kuće – riječi su trenera Feška. 

Pročitajte još