Ekskluzivno: Guelmino ozlijeđen, FFC danas objavljuje tko uskače u meč s Perakom!

ffc1a

Nandor Guelmino je ozlijeđen i neće nastupiti protiv Mare Peraka 6.12. na FFC-u 16. Fight Site saznaje od čelnog čovjeka promocije Orsata Zovka da će se ime zamjene za “The Huna” objaviti već danas.

Dvoboj Perak vs. Guelmino će ipak morati pričekati neki drugi termin, a razlog je ozljeda koljena austrijskog borca. Guelmino već duže vrijeme muku muči s istim problemom, no kako je uspio sanirati stanje, do zadnjeg je trenutka vjerovao da će nastupiti pred svojom bečkom publikom u dvoboju koji je trebao biti svojevrsna kruna karijere.

Zadnji sparinzi su ipak potvrdili da Guelminovo koljeno ne bi izdržalo tri runde s Perakom pa je morao odustati te će na FFC-u 16 biti tek VIP gledatelj. Još u prošli petak je bilo gotovo izvjesno da Guelmino neće nastupiti, a u ponedjeljak je donijeta konačna odluka.

“Žao nam je što Nandor ne može nastupiti protiv Peraka jer smatram da je to bio vrlo zanimljiv dvoboj. No, ovaj sport je takav i nema niti jednog eventa da nam se nešto slično ne dogodi. Već u utorak bi trebali objaviti ime borca koji će uskočiti u dvoboj protiv Peraka te smo uvjereni da će dostojno zamijeniti Guelmina. Nandoru želimo brz oporavak te se nadamo da će se vrlo brzo vratiti u pogon i debitirati za FFC”, poručio je predsjednik FFC-a Zovko.

Tko bi mogao biti zamjena za Guelmina, teško je špekulirati, no vrlo je izvjesno da bi Sakara i Browarski mogli postati “main event” MMA dijela jer Austrijanci nemaju toliko veliko drugo teškaško MMA ime kao što je bio The Hun.

Pročitajte još