Drugi dan Našičkog jesenskog sajma obilježila izložba atraktivnih oldtimer vozila

 

Nostalgija za prošlim vremenima i ljubav prema povijesti automobila danas se mogla vidjeti na izložbi oldtimer vozila održanoj u centru Našica, a u sklopu Našičkog jesenskog sajma. Ova izložba, koja je privukla brojne posjetitelje, organizirana je u suradnji Oldtimer kluba Našice i Turističke zajednice Grada Našice i ponovno nas je podsjetila na ljepotu starih vozila.

Izvrsna suradnja Turističke zajednice Grada Našice i našičkog Oldtimer kluba

Franjo Hofer, predsjednik Oldtimer kluba Našice, istaknuo je važnost očuvanja i restauracije starih automobila koji su dio naše povijesti.

„Danas smo se sastali u sklopu Našičkog jesenskog sajma oldtimeraši iz Osijeka, Čepina, Virovitice i iz Stare Jošave i nekolicina nas iz Našica. Napomenuo bih kako se odazovemo na razne manifestacije u Gradu stoga smo i danas prisutni na sajmu. Mi smo uvijek u akciji i uvijek izlažemo naša vozila koja bude radoznalost i mame osmijehe kod svih posjetitelja. Od starih automobila bih svakako izdvojio Fiat 1300 – vozilo milicije u doba Jugoslavije.” – izjavio je predsjednik Hofer zahvalivši se direktorici Turističke zajednice Ines Resler na pozivu i na odličnoj suradnji.

Pročitajte još