Donja Motičina – Održan sastanak Izvršnog odbora HDSSB-a Donja Motičina

donja1

donja1

Priopćenje prenosimo u cijelosti…

 

Dana 21. Srpnja 2015. godine održan je sastanak  Izvršnog odbora HDSSB-a Donja na kojem su bili i prisutni svi vijećnici HDSSB-a općine Donja Motičina, predsjednica općinskog vijeća Ruža Mikičić, županijski vijećnik HDSSB-a Dominik Mihaljević te načelnik i predsjednik stranke HDSSB općine Donja Motičina Željko Kovačević.

Dnevni red se sastojao od tri točke:
1. Dogovor povodom druženja članova HDSSB-a Donja Motičina koje će se održati u subotu 25. Srpnja 2015.
2. Izvještaj predsjednika o radu stranke i upoznavanje izvršnog odbora s radom načelnika Željka Kovačević i vijeća općine Donja Motičina
3. Rasprava

 

Između ostalog,  načelnik je istaknuo pozitivan napredak povodom izgradnje i uvođenja kanalizacije u općinu nakon što je imao vrlo konstruktivan sastanak sa zamjenikom generalnog direktora Hrvatskih voda gosp. Sinišom Kukićem. Isto tako načelnik Željko Kovačević je rekao  da je potpisan sporazum za analizu tla za sufinanciranje u omjeru 40 posto (općina Donja Motičina), 40 pošto (Osječko – Baranjska županija) te samo 20 posto fizičke osobe ili OPG.

Uz to istaknuto je kako će o sufinanciranju budućih projekta u suradnji s Osječko – Baranjskom županijom za ruralni razvoj biti u omjeru 50/50 posto.

 

Na kraju načelnik Kovačević je apelirao na sve mještane općine Donja Matičine da se suzdrže od paljenja korova te bilo kojih sličnih aktivnosti kako ne bi došlo do teških posljedica, a ukoliko se bilo koga uhvati u takvim slijediti će troga kazna. Ukoliko se ipak nešto mora zapaliti, neka se pozovu nadležni organi (DVD) kako bi vatra bila pod kontrolom

Pročitajte još