Dobri rezultati Auto kluba „Panonija” na Prvenstvu Hrvatske u autoslalomu

 

U subotu 21. i nedjelju 22. listopada dva autoslalomaša Auto kluba „Panonija” Antonio Erić i Tomislav Kovačević nastupili su na posljednje dvije ovosezonske utrke autoslaloma na Prvenstvu Hrvatske.

Utrku je organizirao AK „Ragusa Racing” u Mokošici nadomak Dubrovnika. Subotnju utrku obilježilo je kišno vrijeme uz velike nalete vjetra dok je u nedjelju prevladavalo mirno i sunčano vrijeme. Ovaj se dvojac na mokroj stazi pokazao veoma snalažljivim, bez previše iskustva u kišnim uvjetima – tako je Tomislav osvojio 9., a Antonio 10. mjesto u klasi vozila, dok se u nedjelju Tomislav uz nekoliko grešaka u prve dvije vožnje plasirao na 13. mjesto dok je Antonio uspio zadržati 10. klase vozila.

Kako navode iz Auto kluba bilo je ovo odlično iskustvo za njihov tim autoslalomaša. S ovim natjecanjem, sezona je završila te kreću pripreme za slijedeću, gdje očekuju, sa sada već stečenim iskustvom kao i natjecateljskim vozilima koje su u pripremi, njihov prelazak s klase serijskih vozila na sportska trkaća vozila te puno bolje rezultate u godini pred njima.

Pročitajte još