Prijem kod gradonačelnika Josipa Miletića za djecu članove Dječjeg foruma

Prijem kod gradonačelnika Josipa Miletića za djecu članove Dječjeg foruma

Prijem kod gradonačelnika Josipa Miletića za djecu članove Dječjeg foruma

Danas je u uredu gradonačelnika Grada Našica Josipa Miletića održan tradicionalni prijem za djecu članove Dječjeg foruma i njihove voditeljice. Ove godine su na prijemu bila djeca iz prvog i četvrtog razreda osnovne škole koja su rado popričala s gradonačelnikom te mu poklonila lijepi prigodni crtež na kojem su izrazila svoje ideje i želje za Grad Našice.

Predsjednica Društva Naša djeca Našice Darija Vlajnić o ovoj tradicionalnoj aktivnosti DND-a je izjavila.

„Trudimo se da svake godine obilježimo Dječji tjedan, da bude lijepo, zanimljivo i kreativno. Posjeta gradonačelniku je samo jedna od aktivnosti što smo upriličili za ovaj tjedan. Drago mi je da se nalazimo ovdje s polaznicima Dječjeg foruma i voditeljicom Ružicom Belunjak. I ove godine imali smo lijepi prijem kod gradonačelnika, upravo kao i svake godine kada nas naš gradonačelnik lijepo ugosti. Djeca su postavljala mnoga pitanja, davali su lijepe i zanimljive ideje kao i prijedloge te se nadamo da će nešto uroditi plodom od ovog druženja. Djeca su kreativna i maštovita te svašta pitaju i svašta ih zanima.”

Nekoliko riječi rekao je i voditeljica Dječjeg foruma gospođa Ružica Belunjak.

„Godinama dolazimo kod gradonačelnika i donosimo naše poruke. Mnoge poruke se i ostvare i nama je drago kad vidimo da nešto i mi pridonosimo. Ove godine imamo djecu iz prvog razreda i njima je to prvi susret, a poruke su uglavnom za ljepši grad, dječja igrališta, biciklističke staze i slično. U sklopu dječjeg tjedna prije nekoliko danas crtali smo po pločniku, a već sutra idemo u dječje kazalište u Osijek , te mogu s radošću reći kako svaki dan imao neku aktivnost.”

Nakon prijema i veselog druženja s djecom par riječi rekao je i sam gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

„Ovom priliko čestitam svoj našoj djeci Dječji tjedan te im zahvaljujem na aktivnostima koje su imali ovih dana, ali i tijekom čitave godine. Djeca su naše najveće bogatstvo i moramo na njih posebno paziti, ali i osluškivati njihove ideje. Djeca nekad imaju ideje i nešto primijete što mi odrasli često na zapažamo. Danas smo pričali o stvarima koje u budućnosti možemo napraviti i vrlo mi je drago da naša djeca mogu u školu ići s osmijehom kao i cijelim našim gradom Našicama. Koliko god je u našoj mogućnosti i meni osobno kao gradonačelniku pomažemo, a pogotovo djeci pa tako i ovaj Dječji tjedan. Isto tako želja nam je pomagati i tijekom cijele godine na svim projektima, a pogotovo s natalitetnim programima i svim mjerama koje su predviđene za bolji život u našem gradu, a pogotovo naših najmlađih.”

[aigpl-gallery id=”28254″]

Pročitajte još