Djeca kreativnim ukrasima okitila jelke u Gradskoj upravi

Jučer su tradicionalno u Gradskoj upravi Grada Našica okićene božićnih jelki u organizaciji DND-a Našice i Grada Našica. U kićenju su sudjelovali članovi Dječjeg foruma DND-a Našice s voditeljicom Ružicom Belunjak, predsjednica našičkog DND-a Branka Hajek te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba. Djeca su uživala u kićenju i dobrom druženju, ali i u pripremljenim slatkišima.

Izuzetno sretan ovom blagdanskom akcijom gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba poželio je svoj djeci sve najbolje povodom Božića i Nove godine te nadodao.

„Dugi niz godina imamo tu privilegiju u Gradu da nam skupina učenika iz drugog razreda i ove godine dođu okititi dvije jelke. Ono što je važno naglasiti da su jelke okićene u roku nekoliko minuta što je jedna jako važna poruka da zajedništvo čini čuda. Inače, Dječji forum redovito dolazi u Ured gradonačelnika i svojim savjetima na svoj način mijenja naš grad.” – rekao je gradonačelnik i zahvalio se učenicima, nastavnicima, predsjednici Hajek, ali i profesorici Ružici Belunjak.

Zadovoljna još jednom tradicionalnom akcijom Društva „Naša djeca“ Našice bila je i predsjednica Branka Hajek.

„Tradicija je ovo koju nastavljamo iz godine u godinu. Vrlo lijepim ukrasima djeca su okitila jelke, pa molim sugrađane da prošetaju i vide što su sve djeca izradila. Djeci je to veliko veselje, pogotovo jer se druže i s gradonačelnikom koji posluša sve njihove želje i sve ono što ih tišti.” – zaključila je predsjednica Društva.

Pročitajte još