Safety Days – Dani sigurnosti u prometu

Od dana 16. rujna do 22. rujna, u organizaciji Roadpol-a, provodi se projekt „Dani sigurnosti u prometu“. Projekt se provodi pod motom – „Ostani živ i spasi živote drugih“, u suradnji s Europskom komisijom, a ambasador ovogodišnjeg projekta je Mika Häkkinen, dvostruki svjetski prvak Formule 1.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU sklopu „Dana sigurnosti u prometu“, na području Policijske uprave osječko – baranjske, PP Našice, policija će provesti preko dvadeset raznih preventivnih aktivnosti kao što su edukacije mladih, projekti „Sigurnost u cestovnom prometu“, „Biciklirajmo biciklističkom“ i drugi, koje će provesti policijske postaje na svom postajnom području u suradnji sa obrazovnim ustanovama, tvrtkama i lokalnom samoupravom te Odjel prevencije Policijske uprave osječko – baranjske.

Policija poziva vozače i druge sudionike prometa da potpišu prisegu o pažljivom ponašanju u prometu

U cilju uspješne provedbe navedenog projekta, policija poziva vozače i druge sudionike prometa na sudjelovanje u navedenim aktivnostima te da potpišu prisegu o pažljivom ponašanju u prometu koja će biti dostupna na štandovima gdje će se provoditi projekti, kao i da svojim pažljivim, odgovornim ponašanjem i poštivanjem propisa prilikom sudjelovanja u svakodnevnom prometovanju doprinesu smanjenju stradavanja na cestama.

Također, datum 21. rujna odabran je kao dan bez poginulih u prometu te će sve aktivnosti policije navedenog dana biti maksimalno pojačane kako bi se ostvario cilj projekta.

Pročitajte još

Učitavanje...