Dan Osnovne škole kralja Tomislava Našice

Kraj školske godine u našičkoj Osnovnoj školi kralja Tomislava tradicionalno se obilježava svečanom akademijom u sklopu programa proslave Dana Grada. Prigodni program započeo je pozdravnim govorom ravnateljice Vlatke Zahirović te nastupom školskog zbora. RK NEXE je i ove godine nagradio najuspješniju sportašicu i sportaša dok je nagrade djeci kao i najboljim djelatnicima te suradnicima uručila ravnateljica Zahirović koja je posebnu zahvalu uputila i roditeljima učenika.

Treba naglasiti kako su učenici nagrađeni za izvrsnost u akademskim te sportskim dostignućima kao i društvenom angažmanu. Uz to, učitelji su dobili zaslužena priznanja za svoj rad, inovativnost i inspiraciju koju su pružali i koju pružaju svojim učenicima.

Stvaranje bolje budućnost za učenike

Ravnateljica Zahirović također se zahvalila svim učiteljima i nastavnicima koji su nesebično radili s učenicima te su im bili potpora i vodstvo tijekom njihovog školskog puta, a čestitke je uputila i Gradu Našicama na bezuvjetnoj potpori.

„Izuzetno sam zadovoljna postignućima naše škole i u protekloj godini, kao i u svim prethodnim. Naš trud i rad su očiti, što se moglo primijetiti i danas, kako kod učenika tako i kod učitelja. Ponosni smo na brojne nagrade koje smo podijelili i ove godine, što je dokaz našeg predanog i kvalitetnog rada. Međutim, ono što je još važnije od nagrada i uspjeha na natjecanjima jest osjećaj dobrodošlice i sreće koji pružamo našim učenicima. Trudimo se stvoriti okruženje u kojem će se svako dijete osjećati sigurno i voljeno. Zahvaljujem svima na podršci i suradnji tijekom ove školske godine. Posebno zahvaljujem našim učiteljima i svim djelatnicima škole koji nesebično daju više od očekivanog. Iako smo mali grad, naša škola je njegovo veliko srce. Važno je da smo zajedno, da se međusobno podržavamo i surađujemo, stvarajući bolju budućnost za naše učenike.” – zaključila je ravnateljica Zahirović.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba izrazio je veliko zadovoljstvo što je imao priliku pozdraviti veliki broj okupljenih i čestitati svim nagrađenim učenicima, kao i svim onima koji marljivo rade na svojoj budućnosti poželjevši im lijepo i bezbrižno djetinjstvo. Također je naglasio važnost ove svečanosti kao dijela obilježavanja Dana grada, koji sutra slavi 795. rođendan. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još