Coca – Cola kup već petu godinu zaredom u Našicama

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMECoca – Cola kup, u okviru Sportskih igara mladih, održan je na srednjoškolskom igralištu u Našicama – u nedjelju, 2.5.2021. godine. Na kupu je nastupilo 4 ekipe u 2003. godištu te 4 ekipe u 2006. godištu. Iako se za odigravanje kupa prijavilo 11 ekipa, 2 ekipe su morale odustati zbog izolacije, a jedna zbog drugih razloga pa su tako odigrana samo polufinala i finala. Natjecanje se provelo prema uputama (bez gledatelja) pa je raspored igranja utvrđen ranije, zbog trenutnih epidemioloških mjera te kako bi po 2 ekipe svakih pola sata odigrale utakmicu.

U kategoriji 2003. i mlađi dalje na županijsko natjecanje plasirale su se ekipe Splinterovci i Agrifull 04, a u kategoriji 2006. i mlađe dalje su se plasirale ekipe Bezimeni te Young boys.


Rezultati 2003. i mlađi:


1. Splinterovci – Vugori / 1:0

2. Agrifull 04 – NK Zoljan / 10:0

3. Finale: Splinterovci – Agrifull 04 / 2:0


Rezultati 2006. i mlađi:


1. Beton – Bezimeni / 0:1

2. Young boys – Bad boys / 3:1

3. Finale : Bezimeni – Young boys / 4:0

Natjecanje je prošlo u najboljem redu, a na događaj je, uz prisutstvo policijskog službenika Odjela za prevenciju PU Osječko – baranjske, Darka Ćorkovića sa projektom : ”Budi navijač, a ne rabijač!” došla i kontrola – civilna zaštita da provjere poštuju li se sve epidemiološke mjere. Ovim putem organizatori se zahvaljuju i članovima udruge ”Prijateljstvo”, Mladima Crvenog križa s ekipom prve pomoći i sucu Leu Kneževiću koji su upotpunili ovaj sportski događaj. Ekipama koje su se plasirale dalje želimo puno uspjeha na županijskom natjecanju.

Pročitajte još

Učitavanje...