Članovi AMK Venom Slavonija poručuju – “Cesta nije pista!”

Na području Grada Našica već 14 godina djeluje Sportska udruga Auto moto klub Venom Slavonija za sve ljubitelje automobilizma. AMK Venom od 2006. godine bavi se promoviranjem auto moto sporta, okuplja vozače motornih vozila, educira o ponašanju u cestovnom prometu, organizira brojna natjecanja i izložbe prerađenih automobila te natjecanja u kružnim stazama na općinskom, županijskom i međunarodnom nivou. AMK Venom poznat je i po organizaciji humanitarnih akcija na području grada Našica.

Cilj Kluba je povećati broj članova ljubitelja automobilizma te pokazati ostalim sugrađanima neke drugačije i neviđene stvari na auto i moto sceni u našoj županiji i šire. AMK Venom broji 20-tak aktivnih članova te više od 300-tinjak simpatizera koji pomažu razvoju i radu kluba. Predsjedništvo kluba čine Ivica Šarčević, predsjednik kluba, Matko Barut, potpredsjednik, Marko Malvić, tajnik te blagajnik Matej Blažević. Klub usko surađuje s Volkswagen klubom Našice i ostalim udrugama na području grada. Također djeluju i surađuju s udrugama i klubovima na razini županije.

Kako navode iz kluba, njihovi članovi mogu postati sve osobe starije od 16. godina koji prihvate statut i opće uvjete kluba te oni koji imaju želju uz odgovorno ponašanje uživati u druženju s automobilima i ostalim događanjima vezanim uz automobilizam. Godišnja članarina iznosi 150 kn uz koju svaki član AMK dobije neke pogodnosti kluba. Svi članovi kluba imaju pravo iznositi prijedloge, mišljenja i primjedbe na rad kluba kako bi podigli i očuvali njegov ugled.

 

Zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom, Klub je morao otkazati brojne događaje planirane u ovoj godini. Tako su bili primorani odgoditi dva Street racea te Humanitarni style show koji je bio namijenjen udruzi „Prijateljstvo“ iz Feričanaca. Zbog koronavirusa uskraćeni su i za odlazak na brojne druge događaje. Nadaju se kako će ova situacija ubrzo završiti te da će moći nastaviti sa svojim radom i druženjem članova kluba. Klub ima u planu održati propušteni Humanitarni style show u sklopu 4. Tuning & style showa zadnji vikend u 7. mjesecu ove godine u velikom parku grada Našica. Ukoliko dođe do promjena u vezi planiranog događaja, sve obavijesti moći će se pronaći na Facebook i Instagram stranici Tuning & Style show Našice i Venomamk.

 

Članovi kluba ovim putem se zahvaljuju svojim sponzorima među kojima su Grad Našice, Feravino, Spots.hr, Auto moto Orban, Osječka pivovara i brojni drugi. Također se zahvaljuju medijskom pokrovitelju Tv Našice te svima onima koji ih podržavaju. Članovi kluba poručuju svim mladim vozačima, ali i onim starijima kako “cesta nije pista”, budimo odgovorni te čuvajmo sebe i druge!

 

Foto: ustupljene fotografije

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još

This will close in 8 seconds