Članice Kick boks kluba „Impact“ Našice sutra na prvenstvu Hrvatske u savate boksu

kick5a

U Varaždinu će sutra (subota 19. travnja) u areni Varaždin biti održano prvenstvo Hrvatske u savate boksu. Organizator ovog prvenstva su domaći klub Fight Club „Kovačić“ i Hrvatski savate savez.

Prvenstvo će se održati u disciplinama combat i precombat za juniore, juniorke,  seniore i seniorke.  Kako smo saznali do sada se prijavilo oko 60 boraca iz cijele Hrvatske dok će iz Našica na prvenstvu u kategoriji seniorki nastupiti Ančica Anđelić i Marija Haj Barakat koje su članice KBK „Impact“ Našice

 

Kako nam je rekao glavni trener KBK „Impact“ Našice Stjepan Paska, treninzi naših natjecateljica su ovih zadnjih nekoliko mjeseci vrlo intenzivirani, tako da bi sutra mogli očekivati vrlo dobre rezultate.

 

Možemo napomenuti kako će na ovom prvenstvu Hrvatske naći čak tri svjetska prvaka i to aktualni svjetski prvak Predrag Šimunec, svjetski savate prvak Goran Borović, aktualni svjetski prvak Plantić te aktualni državni prvaci u savate boksu Luka Vrbanec, Jasmin Škoranec i Jurica Škoranec.

Početak mečeva se očekuje oko 12:00 sati, cijena ulaznice je 20 kuna, a sve informacije ćemo pravodobno objaviti na našim stranicama. 

Pročitajte još