„Centar fasada i suhe gradnje” jedinstvena trgovina kvalitetnog građevinskog materijala

Tvrtka Terra Croatica, stoji iza novootvorene trgovine „Centar fasada i suhe gradnje”. Obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom prvenstveno se bavi veleprodajom građevinskih, odnosno termoizolacijskih materijala. Svoje znanje odlučili su prezentirati i građanima, otvorivši maloprodaju na adresi Kolodvorska 5, Markovac Našički.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPrva i jedinstvena trgovina u Našicama

„Centar fasada i suhe gradnje” prva je trgovina koju otvaraju na području Hrvatske. Kupci s područja Našica tako dobivaju jedinstveni centar kvalitetnog građevinskog materijala.

„Odlučili smo se svoju prvu trgovinu, jedinstvenu na ovom području otvoriti baš u Našicama, centru Slavonije. Našice se nalaze na prometnom raskrižju i jedan je od gospodarski razvijenih gradova, u odnosu na ostatak Slavonije. Vjerujemo da ćemo sa svojim asortimanom upotpuniti i povećati dostupnost kvalitetnih materijala za energetsku učinkovitost svih objekata, koja je, i bit će izuzetno važna u budućnosti.” – rekao je voditelj poslovanja trgovine Nikola Pajčin pozvavši sve zainteresirane da se osobno uvjere u kvalitetu ponude.

Kvalitetni materijali po pristupačnim cijenama

Maloprodaja namijenjena građanstvu nudi termoizolacijske materijale, fasadne sustave, boje i lakove, te kompletan program sustava suhe gradnje za unutarnje i vanjske radove. U novootvorenoj trgovini naći ćete izuzetno kvalitetne fasadne materijale svjetski poznatih proizvođača Terrasit, Sitolor, Fasadex i Baumit.

„Naš je glavni partner Terrasit iz Bosne i Hercegovine, s kojima ostvarujemo prodaju EPS-a (Ekspandirani PoliStiren, stiropor) za izolaciju kuća. Na godišnjoj razini, na području Hrvatske, prodajemo i do 35 000 kubika stiropora.” – rekao je voditelj trgovine Nikola Pajčin.

Za sve majstore nude električne profesionalne alate DeWalt i Bosch, ručne alate Kožul i Kubala, kao i radnu odjeću marke Dassy. Asortiman trgovine čini sve potrebno za obnovu i uređenje doma, ljepila, silikone, impregnaciju, krep trake, brusni papir, te mnogo drugih korisnih materijala. U ponudi imaju i uslugu miješanja i nijansiranja boja po želji kupca. Kupnjom u „Centar fasada i suhe gradnje” ostvarujete i besplatnu dostavu do 10 kilometara. Više o ponudi saznajte osobnim dolaskom ili kontaktom na broj 031/379-051 te na mail adresu centarnasice@gmail.com.

AKCIJA!! – mjesec listopad

Povodom otvorenja, za sve kupce u mjesecu listopadu vrijedi izuzetna akcija! Prilikom kupnje kompletnog fasadnog sustava birate između dvije akcije:

1. besplatni stiropor 5 cm za fasadu deblju od 10 cm

2. svaka 4 vreća ljepila gratis za fasade veće od 200 kvadrata

Kupujte kvalitetno i štedite!

Posjetite „Centar fasada i suhe gradnje” gdje će vam osoblje sa višegodišnjom iskustvom pomoći u odabiru najboljeg materijala i alata iz bogatog asortimana trgovine.

Centar fasada i suhe gradnje

Kolodvorska 5
Markovac Našički
031/379-051

Radno vrijeme:

PON-PET 7:00 – 17:00

SUB 7:00 – 12:00

Pročitajte još

Učitavanje...