Brzom reakcijom policije isti dan uhićeni razbojnici koji su tukli dvije žene u Bokšiću

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske Operativno dežurstvo Policijske postaje Našice je 24. siječnja u 9,30 sati zaprimilo dojavu da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući. Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je dojava te je utvrđeno da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile same ona i 34-godišnja trudnica, te su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac. Razbojnici su na koncu vezali žene te ispreturali cijelu kuću. S pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smjeru.

Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.

Operativnim radom i prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske postaje Našice isti su dan uhitili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko – baranjske.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u šest prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Šest prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Beli Manastir.

U nadzoru prometa zatečena tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još