Antunovski turnir u odbojci

Antunovski turnir u odbojci

U organizaciji ŽOK-a Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica i Sportske zajednice Grada Našica, u nedjelju je u Sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava održan međunarodni “Antunovski turnir u odbojci Našice 2019.” Turnir je održan u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica, a nakon pozdravnih riječi predsjednika kluba Danka Justića, turnir je otvorenim proglasio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić.

Na turniru je nastupilo 6 ekipa iz Hrvatske i BiH. Prvo mjesto osvojila je ekipa Đakova koja je u finalu svladala ekipu Belišća. Treće i četvrto mjesto zauzele su dvije ekipe iz susjedne BiH Napredak (Odžak) i Kula (Gradačac). U susretu za 5. mjesto domaća je ekipa Našica svladala ekipu Bjelovara. Pregled rezultata svih odigranih utakmica:

Grupa A:

Đakovo – Napredak Odžak 2:0

Đakovo – Našice 2:0

Našice – Napredak 1:1

1.Đakovo, 2.Napredak, 3.Našice

 

Grupa B:

Belišće – Kula Gradačac 2:0

Kula – Bjelovar 2:0

Bjelovar – Belišće 1:1

1.Belišće, 2.Kula, 3.Bjelovar

Za 5. mjesto: Našice – Bjelovar 2:1

Za 3. mjesto: Napredak – Kula 2:0

Finale: Đakovo – Belišće 2:0

Za najbolju obrambenu igračicu turnira proglašena je Anđelka Jazvić (ŽOK Napredak), najbolja napadačica je Nikolina Filipović (ŽOK Belišće), najbolja tehničarka je Marija Tilman, a za najbolju igračicu turnira proglašena je Zdenka Babić, obje iz ŽOK-a Đakovo. Pehare, medalje i pojedinačne nagrade te prigodne poklon pakete uručio je dopredsjednik kluba Berislav Vulić.

Pročitajte još