Antunovska rekreativna MTB biciklijada 2020

BK Našice Vas poziva na Antunovsku MTB rekreativnu biciklijadu koja će se održati 14. 06. 2020. s početkom u 9:30 ispred robne kuće. Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a želja organizatora je da se okupe cijele obitelji. Od ove godine novost je da će biti dvije staze – zelena i crna.

Zelena staza je 26 km, te ista nije tehnički zahtjevna. Tempo vožnje će biti prilagođen svima, a dozvoljeno je i guranje bicikla. Crna staza je dužine 40 km i tehnički je zahtjevnija, namjenjena je rekreativcima koji više vremena provode na svojim biciklima.

 

 

Biciklijada je podijeljena u dvije etape. Prva etapa je od centra Našica do izletišta Crna klada (zelena staza cca 16km), (crna staza cca 30 km) gdje će biti mali piknik – osvježenje sokovima i pećenim kobasicama. Za sve sudionike će biti osiguran par kobasica, kruh i osvježenje. Na izletištu će se sudionici malo duže zadržati, zabaviti i družiti…

 

 

Druga etapa je od izletišta do centra Našica gdje je i rastanak. Svi sudionici biciklijadu voze na vlastitu odgovornost. Dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Za sudionike mlađe od 16. godina obavezna je kaciga.

 

 

Plan aktivnosti:

  • 9:30h okupljanje ispred robne kuće u Našicama i polazak
  • 10:45h dolazak na Crnu kladu i druženje
  • 13:00h povratak u Našice

Pročitajte još