Advent u Našicama: večer obilježio program za najmlađe

Sinoć je nastavljen program ovogodišnjeg Adventa u Našicama. U središtu grada organizirana je predstava za djecu „Vilenjačka posla” Kazališne družine „Iglu” iz Županje u kojoj su mali gledatelji mogli pratiti zanimljive pustolovine Vilenjaka Zvonka i Vilenjakinje Jelke. Njih je velika eksplozija katapultirala na nepoznato mjesto u nepoznatu državu.

Prestrašeni za svoju budućnost, ali i za budućnost cijelog Sjevernog pola, jer se mogla dogoditi najveća opasnost od svih mogućih opasnosti – otkazivanje Božića, bacili su se u pronalazak rješenja svojih problema, a na tom putu pridružila im se još jedna Vilenjakinja.

Kreativnu radionicu održala je i Udruga mladih INFO

Dugogodišnji aktivni sudionici Adventa u Našicama, Udruga mladih INFO, i ove je godine kreativnim dječjim radionicom upotpunila prošlu večer koja je oduševila najmlađe, ali i njihove roditelje.

Na radionici su djeca imala priliku iskazati svoju maštovitost i kreativnost kroz različite aktivnosti, uz podršku volontera udruge, stvarajući božićne ukrase i zanimljive likovne radove. Večerašnji se program nastavlja paljenjem 3. adventske svijeće u 19:15 sati, a u 19:45 sati kreće nastup Stravianae Banda koji će se pobrinuti za dobru atmosferu u centru grada.

Pročitajte još