Adrenalinski izazovi na 27. Osijek street race show-u

Ove godine na prostoru Sportskog aerodroma Čepin, održat će se 27. po redu Osijek street race show, jedno od najposjećenijih sportskih natjecanja na području grada Osijeka. Dvodnevni spektakl, 28. i 29. svibnja, predstavljen je na konferenciji za medije kojoj je nazočio i zamjenik župana Josip Miletić.

„Uvjeren sam da će svi ljubitelji auto utrka, ubrzanja i adrenalinskih izazova uživati u vikendu pred nama te ih pozivam da podrže još jedno izdanje Osijek street race show-a.” – kazao je Miletić.

Osijek se izdvojio kao najjača utrka u regiji

Predsjednik Auto kluba Slavonija, inače organizatora OSRS-a, Rudolf Kalkan, naglasio je kako je ovogodišnji odaziv i veći od očekivanog.

„Za sad smo na 116% popunjenosti Sportskog aerodroma, ali jako smo zadovoljni količinom prijava nakon dvije pandemijske godine. Mi radimo međunarodne utrke u pet zemalja, pri čemu se Osijek izdvojio kao najjača utrka u regiji na koju svi dolaze oboriti svoje rekorde. Zahvaljujući podršci Osječko – baranjske županije i Grada Osijeka koju imamo godinama, uspijevamo u organizaciji cijelog natjecanja te se nadamo da ćemo ga u narednim izdanjima i unaprijediti.” – zaključio je Kalkan.

Zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin čestitao je organizatorima na trudu u pripremi još jednog velikog sportskog događaja u gradu.

„Stvorili su od Osijeka centar u utrkama ubrzanja na 402 metra koji okuplja velik broj ljudi u svim izdanjima do sada, čime se Osijek smjestio na kartu ovog dijela Europe kad je riječ o street race-u.” – zaključio je Vulin.

Pročitajte još

This will close in 8 seconds