27.165 puta hvala Malom gradu velikog srca

27.165 puta hvala Malom gradu velikog srca

27.165 puta hvala Malom gradu velikog srca
Nakon svih organizacijskih poslova i odlične posjećenosti manifestacije Mali grad velikog srca, iz udruge Dar dobrote su poručili da su dali sve od sebe da ovogodišnja manifestacija organizacijski bude na zavidnoj razini.


Na svom Facebook profilu poručili su „I hvala vam svima na tome, hvala 27.165 puta, jer upravo je toliko kuna prikupljeno u vidu donacija za potrebe Socijalne samoposluge Našice! Valja naglasiti da će jedan manji dio toga otići na organizacijske troškove koji nisu još plaćeni, a tiču se gastro ponude (tako biva svake godine) no unatoč tome, prikupljene donacije veće su nego ikad dosad. Presretni su, prezadovoljni, ispunjeni, zahvalni i očarani dobrotom kojom odiše naš Mali grad!

Sredstva će biti od značajne pomoći radu Socijalne samoposluge Našice i zasigurno će doprinijeti radu udruge Dar dobrote. Još jednom VELIKO HVALA SVIMA: građanima koji su došli i podržali nas, udrugama, organizacijama i institucijama koje su bile uključene u organizaciju manifestacije, svim sponzorima, podupirateljima, volonterima i svima onima koji su nam oslonac svih ovih godina!”

„Ovo je samo još jedna stranica u ovoj priči o dobroti koju zajedno ispisujemo u našim Našicama, priča kojoj neće i ne smije doći kraj!” – poručili su iz udruge Dar dobrote.

Stric pivo

Pročitajte još