15. Martinjska zabava Udruge Zagoraca „Kaj” Našice

U Hotelu Park Panolija održana je tradicionalna Martinjska zabava u organizaciji Udruge Zagoraca „Kaj” Našice, 15. po redu. Još jednom se potvrdilo da je Martinjska zabava jedna od najbolje organiziranih godišnjih manifestacija u Našicama, a na samom početku mnogobrojne uzvanike pozdravila je predsjednica Snježana Fridl istaknuvši kako je Martinjska zabava kruna uspješnog godišnjeg rada Udruge.

Naglasila je i značaj ovakvih druženja jer se kroz njih produbljuju sjećanja i učvršćuju veze između Hrvatskog zagorja i Slavonije, rodnog kraja i mjesta sadašnjeg življenja. Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba čestitavši im na organizaciji tradicionalne zabave kao i na dugogodišnjem uspješnim djelovanjem, a goste su s nekoliko riječi pozdravili i gosti iz prijateljskih zagorskih udruga iz Josipovca, Osijeka, Jarmine, Koprivnice i Vrbna.

Osim dobre zabave za koju se pobrinuo Tamburaški sastav Vertigo, a održana je i ceremonija krštenja mladog vina kojeg je krstio vinski biskup i počasni član Udruge Zagoraca Mirko Bistrović iz Bednje. I ovogodišnja Martinjska zabava je protekla u veseloj atmosferi, uz dobro vino, pjesme i ples. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još