11. Božićni malonogometni turnir Našice

nog1

Na drugi dan Božićnih blagdana nastavljen je malonogometni turnir u Našicama. Odigrano je jedanaest utakmica, pet seniorskih, četiri u kategoriji mladih te dvije veteranske. Baš ove veteranske, iako ne pobuđuju veliku pažnju gledateljstva, su pokazale kako „stariji“ još uvijek znaju ono što su nekad dobro radili. U prvoj su igrali Kod silosa Prelo i Kamenolom Gradac. Nakon pogotka Danijela Zavade za prve i Glasovca za druge u izvođenju penala bolji je bio Kamenolom Gradac. CB Pinokio (Sambol, Stošić, Bušljeta) je imao lijepu (3:1) prednost. Na kraju su se radovali prošlogodišnji pobjednici UDD Sport caffe. Sve su riješili tandem Sertić(3) i Knežević(2).

 
U seniorskim utakmicama gledatelji su mogli uživat u kvalitetnom i do kraja neizvjesnom nogometu. Guravci su se i ovog puta potvrdili kao jedan od favorita za najviši plasman. Vodili su s dva pogotka (Stuparić, Benotić) prednosti, na kraju su Calcipoliju (Šundalić) dozvoli tek počasni. Iza njih na parket su izašli mladi BC tim i CB Izzy. Iskustvo je odigralo veliku ulogu. Siber i Kapraljević bili su strijelci za Izzy a Kovačević za BC tim. Đurdan City je na krilima Stojanovića i Novakovića dobio Duhove Orahovica, za koje je strijelac bio Ramić. Zadnje dvije utakmice bile su nešto lakše od prethodnih. Džezeri su pogocima Prevolšeka utakmicu riješili u drugom poluvremenu, a moramo naglasti kako je cijela utakmica bila vrlo neizvjesna do samoga kraja. U zadnjem susretu večeri aktualni prvak Fast food Prelo je pogocima Kubaše, u prvom, i Nekića, u drugom, pobijedilo CB Zeku i prijatelje.

 

Rezultati: Mladi 97′ CB Galaksi – Fast food Prelo 0:1, Zoljan – ŠN Fešk auto Vukoja 0:1; 99′ Našk – Željo 0:1, ŠN Fešk Feraplast – NK Šipovac 3:2; Veterani Kod silosa Prelo – Kamenolom Gradac 3:4(1:1), CB Pinokio Đurđenovac – UDD Sport caffe 3:5; Seniori Guravci – Calciopoli 2:1, BC tim – CB Izzy 1:2, Đurdan City – Duhovi Orahovica 2:1, CB Goldfinger – Džezeri 0:2, Fas food Prelo – CB Zeko i prijatelji 2:0. 

{igallery id=1131|cid=52|pid=1|type=random|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

Pročitajte još