Streljački klub „Našice“ pokreće – ŠKOLU STRELJAŠTVA

streljastvo1
streljastvo1

Malo Našičana, ali i onih iz bliže okolice zna da se u podrumskom prostoru Osnovne škole Kralja Tomislava nalazi 12-stazna streljana za zračnu pušku/pištolj. To je prostor Streljačkog kluba „NAŠICE“, koji je davno (do 2003.) svoje prostorije imao u društvenom domu  Martin.

Prostor streljane je, po mnogima, jedan od najljepših na području Osječko-Baranjske županije a streljački klub „NAŠICE“ je, zahvaljujući pravim entuzijastima, sve opremljeniji. Osim streljačke opreme (jakne, hlače, cipele) nabavljeno je nekoliko kvalitetnijih pušaka, za takozvani Međunarodni program natjecanja, koje su mnogo praktičnije i omogućavaju bolje rezultate.

streljastvo2

Streljački klub poziva mlade, posebice učenike/učenike četvrtih i petih razreda Osnovnih škola Dore Pejačević i Kralja Tomislava, da se od 20.11. (tri petka zaredom), u 19,00 sati, prijave u Školu streljaštva. Naravno, to mogu učiniti i mlađi, ali i stariji od godine rođenja 2003.

U streljanu se može doći sa zadnje strane škole, a sve se eventualnosti mogu dobiti na telefon 099/2608004 (tajnik Srećko  Sobodić). 

streljastvo3
streljastvo4
 

Pročitajte još