Odigrana završnica prvenstva TK Đurđenovac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOvog je vikenda, na terenima TK Đurđenovac, odigrana završnica prvenstva kluba za 2019. godinu u tri kategorije. U ovogodišnjem izdanju prvenstva sudjelovala su 32 igrača, a nakon igranja po skupinama i mečevima na ispadanje, u nedjelju smo konačno dobili slavodobitnike. U 3. kategoriji, igrača starijih veterana i igrača rekreativaca, u meču za treće mjesto Nik Kolgjeraj je pobijedio Luku Fridla rezultatom 9-5, dok je u finalnom meču Oliver Abičić nadvisio svog velikog prijatelja i sportskog rivala Antu Domnjaka rezultatom 9-7.

U kategoriji veterana iznad 40 godina, u neizvjesnom i uzbudljivom finalu, Kovačević Ivica je pobijedio Vanju Bonića 6-3 7-6, te mu tako uzvratio za poraz u grupnom dijelu natjecanja. Meč za treće mjesto nije odigran jer je Ivica Fridl zbog povrede predao meč Zlatku Špoljariću.U najjačoj konkurenciji, seniora do 40 godina, u finalnom meču je naš novi član Marko Ćatić izborio naslov najboljeg tenisača kluba pobjedom protiv Jonatana Kubene rezultatom 6-2 6-3.

Meč za treće mjesto između Juraja Špehara i Dina Zavade dogovorom igrača odigrat će se naknadno. Po završetku finalnih mečeva za sve sudionike ovogodišnjeg prvenstva kluba priređen je domjenak, a najboljim tenisačima u svim konkurencijama nagrade je predao predsjednik kluba, gospodin Drago Pavlić. Iduće godine nadamo se još masovnijem odazivu igrača,a dotad neka najbolji trojac Ćatić, Kovačević, Abičić zasluženo nose titulu najboljih tenisača TK Đurđenovac.

Pročitajte još

Učitavanje...