Započeo 16. Božićni turnir u malom nogometu

Započeo 16. Božićni turnir u malom nogometu

Na 16. Božićnom malonogometnom turniru, koji je počeo ove subote, sudjeluje 20 seniorskih ekipa podijeljenih u četiri skupine po pet. Neposredno prije njegova početka našički gradonačelnik Josip Miletić pokrenuo je loptu s centra čime je turnir praktički otvoren. Nakon toga su ekipe Mazda Atenza i Lješnjak United, uz nazočnost djelatnika Policijske uprave OBŽ, izašle s banerom „Budi navijač, navijaj bez vrijeđanja nasilja i uništavanja“ što će se daljnjem tijeku turnira često ponavljati.

Lješnjak United je poveo (Ramić) protiv Mazde Atenza, poravnao je Kerovec a pobjedu Mazdi donio Rajčević. CB Prestige je dva puta gubio od CB Pan (Toni Kovačević 2), isto toliko puta poravnao (Ištvanić, Štetić) i na kraju pobijedio (Mijić, Gelo). SZR Katavić Zoljan se borio koliko je mogao protiv Kraš Expresa (Matota, Zebec, Kapetanović, Jančić) koji je za njih ipak bio prejak. Na kraju večeri „poslastica“ za gledatelje. Španeri Sport caffe je poveo pogocima D. Ćosića i Slivke, ali su Orahovački duhovi (Kraiček, Gvozdanović) poravnali. Pobjedu Španerima donio je Danijel Ćosić, a Vladika u zadnjim trenucima povećao. Sve utakmice su sudili Dino Galinec, Matija Horvatek, Ivan Šalamun i Zdravko Vidić, članovi sudačke organizacije NS Našice. Turnir se nastavlja danas (17.12.) susretima B i D skupine.

Rezultati: Mazda Atenza – Lješnjak United 2:1, CB Prestige – CB Pan 4:2, SZR Katavić Zoljan – Kraš Express 0:4, Španeri Sport Caffe – Orahovački duhovi 4:2.

Turnir se nastavlja danas utakmicama druge i četvrte skupine u kojima igraju: Osječko pivo – Bujdini sinovi(18,00), Sense bar Runolist – Našk juniori(18,40), CB Escape Đakovo – CB Escobar(19,20) i Elektro Lovošević – Cantaleho(20,00).

Prijave ekipa mladih zaprimat će se do 20. 12., a izvlačenje će biti istog dana(17,00) u holu dvorane. Početak natjecanja mlađih selekcija predviđen je za 22. 12. 2018. godine. Prijave veteranskih momčadi zaprimaju se kao za mlađe dobne skupine ili do prijave 12. ekipe (može zbog kapaciteta termina nastupati najviše 12 ekipa). Izvlačenje grupa i rasporeda natjecanja obavit će se 20. 12. (17,30) u holu dvorane. Početak natjecanja predviđen je za 21. 12. 2018. godine. 

Pročitajte još