Završeno 12. pojedinačno prvenstvo Teniskog kluba „Đurđenovac”

Jučer je odigrana završnica tradicionalnog pojedinačnog prvenstva Teniskog kluba „Đurđenovac” koje se igralo u tri kategorije. Na 12. prvenstvu, u 11 kola, sudjelovalo je 30 igrača, a ove smo nedjelje dobili pobjednike.

U kategoriji igrači veterani rekreativci Zlatko Špoljarić je nadvisio Damira Kučaka dok je Ante Domnjak osvojio broncu. U kategoriji veterana pobjedu je i ove godine odnio Ivica Kovačević koji je u finalu bio bolji od Ivice Fridla, a broncu je osvojio Josip Trošelj. U kategoriji seniora Jonatan Kubena je zauzeo prvo mjesto pobjedom nad Zvonimirom Pavlićem, a Darijan Štebih je osvojio 3. mjesto. Treba napomenuti kako je Jonatan ovaj turnir osvojio 6 puta, odnosno 4 puta za redom, a uz to ima još tri druga mjesta i jedno treće.

Svaki je igrač odigrao bar jedan meč

Po završetku mečeva za sve sudionike ovog jubilarnog prvenstva priređen je tradicionalni domjenak za koji je bio zaslužan Zlatko Špoljarić, pobjednik u kategoriji veterani rekreativci, a najboljim su tenisačima u svim konkurencijama nagrade uručili predsjednik TK „Đurđenovac” Robert Ostrun te načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović koji se okupljenima obratio s nekoliko riječi.

„Završeno je još jedno pojedinačno prvenstvo našeg Teniskog kluba i moram reći kako sam zadovoljan organizacijom, igrom i posjećenošću. Između ostalog, i ovim turnirom đurđenovački tenisači opravdavaju postojanje svog kluba, a pohvalio bih i trud koji ulažu tijekom cijele godine u održavanje teniskih terena. Naglasio bih kako Općina daje potporu svim oblicima sportskog djelovanja, a drago mi je da možemo dati podršku i Teniskom klubu „Đurđenovac” koji u svojim redovima ima veliki broj članova.” – izjavio je načelnik Topalović čestitavši organizatorima i natjecateljima na još jednom dobro odrađenom turniru.

Predsjednik Ostrun se zahvalio sudionicima i svim onima koji su doprinijeli uspješnom održavanju ovog natjecanja.

„Nakon tri mjeseca igre ove smo nedjelje uspjeli završiti još jedno pojedinačno prvenstvo Teniskog kluba „Đurđenovac” koje je odigrano u 3 kategorije – veterani rekreativci, veterani i seniori. U neizvjesnim i uzbudljivim mečevima tijekom cijelog ljeta svaki je igrač odigrao bar jedan meč, a danas smo, unatoč lošem vremenu, organizirali završnicu koju je popratio veliki broj gledatelja.”- izjavio je Ostrun naglasivši kako je i ove godine podignuta organizacijska i igračka razina te se zahvalio načelniku Topaloviću na dugogodišnjoj potpori. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još