Započeo 8. memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Katica Pavlić – Kajka”

U Markovcu Našičkom pored Drvenice na odbojkaškom igralištu danas je oko 13 sati započeo tradicionalni memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Katica Pavlić – Kajka”.

Možda malo i simbolično ovoga puta odazvalo se 8 ekipa , tako da bi turnir mogao unatoč sparnom i vrlo vrućem danu potrajati od kasnih popodnevnih sati.

Turnir je otvorio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je među ostalim spomenuo osnivanje ženskog odbojkaškog kluba kada je uz ostale osnivače bila prisutna i pokojna profesorica Katica Pavlić – Kajka. Gradonačelnik je također naglasio kako je odbojka i ŽOK Našice vrlo važan klub u promociji Našica, ali i sportskog života, a za to se sve to je zaslužna i pokojna profesorica Katica Pavlić – Kajka pa se ovaj turnir njoj u čast i održava.

Uz gradonačelnika Krešimira Kašubu na otvorenju turnira bili su tu i predstavnik obitelji pokojne Kajke sin Marin Pavlić, vijećnik Županijske skupštine Vanja Prošić, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, dopredsjednica Gradskog vijeća Grada Našica Branka Baksa, a kao sponzor i predstavnik Gradskog savjeta mladih Grada Našica predsjednica Ines Resler.

Nakon otvorenja turnira uslijedilo je izvlačenje parova, a nakon toga i sam turnir.

O samim rezultatima ćemo izvjestiti na kraju turnira kada budu uručene i nagrade pobjedinicima kao i zahvalnice svima koji su se i ovoga puta odazvali na turnir.

Pročitajte još