Zapalila se sušara na farmi

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer tijekom noći između Satnice Đakovačke i Gorjana zapalio se pogon sušare kamilice na farmi 42-godišnjaka. Očevid su obavili policijski službenici očevidne ekipe Policijske uprave u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Utvrđeno je da je uzrok požar kratki spoj elektrovodiča unutar razvodnog ormarića sušare. Požar se proširio na gorive stvari konstrukcije sušare i ostale pogone. Na mjestu događaja požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnih vatrogasnih društava Gorjani, Satnice Đakovačke i Đakova. Materijalna šteta iznosi oko pet milijuna kuna.


U parku u Tenji pronašao ručnu bombu

Jučer, u večernjim satima, 53-godišnjak je šetajući parkom u Tenji pronašao ručnu bombu M 50. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izašao je na mjesto pronalaska i na siguran način izuzeo ručnu bombu.

Pronađeni kradljivci mobitela

Kriminalističkim istraživanjem otkriveni su kradljivci dva mobitela, otuđena 17. svibnja u jednom trgovačkom centru u Osijeku u trgovačkom centru, čime je 55-godišnjak bio oštećen za oko 1.300,00 kuna. Protiv dvoje 38-godišnjaka slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Prometne nesreće i alkoholizirani vozači u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima su u tri s tri lakše ozlijeđenim osobama, dok su preostale s materijalnom štetom. Pet prometnih nesreća se dogodilo na području Osijeka, a po jedna na području Đakova i Našica.

Jučer na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu su zaustavljena pet alkoholizirana vozača osobnog automobila. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 01,30 sati u Đakovu, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 47-godišnjak kojem je izmjereno 2,08 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna do 20 000,00 kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih.

Stric pivo

Pročitajte još