Vrijeme je za Premijerku – Gromovi danas gostuju u Sesvetama u 1. kolu Lige za prvaka

Nakon velike pobjede na otvaranju drugog kruga EHF Europske lige, Gromovi se ekspresno prebacuju na drugi kolosijek. Kreće Premijerka, a u 1. kolu Lige za prvaka danas gostuju u Sesvetama. Na otvaranju drugog dijela domaćeg prvenstva Našičane odmah očekuje tradicionalno teško gostovanje u Jelkovcu koje će zahtijevati maksimalno ozbiljan i odlučan pristup. Igrači nisu imali previše vremena za odmor i regeneraciju nakon izuzetno zahtjevne utakmice koju su odigrali u utorak u Našicama, no svi su svjesni te činjenice jer krenuo je žestok ritam utakmica i putovanja.

Ekipa i stručni stožer danas su krenuli put Sesveta, vrijeme do utakmice provest će u hotelu u kojemu će danas i prenoćiti, a u nedjelju ujutro krenuti za Velenje gdje ih u utorak čeka nova europska utakmica.

Jučer su odrađeni trening i video analiza, a evo kakva su očekivanja uoči današnje tekme:

Branko Tamše: „Nakon jako teške europske utakmice koju smo odigrali u Našicama, pred nama je derbi susret protiv Sesveta. Idemo u goste kod odlične ekipe koja ima 16 podjednako dobrih igrača, igraju brz rukomet s jakom obranom i dobrom kombinatorikom i sigurno da će na svom terenu imati velika očekivanja. Svjesni smo da neće biti nimalo lagano gostovanje pa se tako i pripremamo. Dobro smo ih analizirali i nastojat ćemo odigrati najbolje što znamo i možemo. Oni igrači koji budu bili u sastavu morat će odigrati vrlo ozbiljno i odgovorno od samog početka, kako i dolikuje našem klubu i nadam se da će gledatelji moći uživati u dobroj rukometnoj predstavi.”

Mario Tomić: „ Iza nas je jako teška utakmica u EHF Europskoj ligi koju smo odigrali u Našicama i nismo imali previše vremena za odmor i rekuperaciju, jer nas već u subotu čeka teško gostovanje u Sesvetama u domaćem prvenstvu. Utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, jer smo se i u prošloj i u pretprošloj sezoni opekli i sigurno da nas ponovno očekuje tvrda, muška utakmica. Od prve minute moramo krenuti punom snagom, neće biti prostora za nikakvo opuštanje jer igramo protiv vrlo ozbiljne ekipe koja je već godinama na okupu, ali vjerujem da ćemo se uspjeti oporaviti i biti spremni za tekmu i da ćemo se iz Sesveta vratiti s prvim bodovima u Ligi za prvaka.”

Utakmica počinje u 19,30 sati uz prijenos na YouTube kanalu HRS-a.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još