Vrijedne nagrade Općine Đurđenovac za učenike OŠ Josipa Jurja Strossmayera

Današnjom svečanom podjelom nagrada učenicima četvrtih i osmih razreda Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu zaključena je još jedna uspješna školska godina. Općina Đurđenovac osigurala je sredstva za 61 laptop i 54 bicikla koje su učenicima uručili načelnik Hrvoje Topalović i ravnatelj škole Toni Markotić.

Učenici četvrtih razreda, koji završavaju takozvanu „malu školu” i prelaze u peti razred, nagrađeni su novim biciklima. „Danas smo odlučili nagraditi i motivirati naše učenike četvrtih razreda. Oni koji završavaju takozvanu malu školu i kreću u peti razred nagrađeni su kvalitetnim biciklima kojima promoviramo zdrav život, a simbolički označavaju i put u bolju budućnost.” – izjavio je načelnik Topalović.

Osmaši, koji su završili osnovno obrazovanje, dobili su nove laptope koji će im olakšati daljnje školovanje. „Također smo nagradili naše osmaše novim laptopima, čestitajući im i zahvaljujući se na dosadašnjem školovanju u Osnovnoj školi Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu. Na ovaj način želimo motivirati učenike i olakšati im daljnje školovanje, kako njima tako i njihovim roditeljima.” – dodao je Topalović naglasivši kako će ovo nagrađivanje postati dio tradicije školstva u Đurđenovcu.

Početak nove tradicije

Ravnatelj Toni Markotić izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost na suradnji s Općinom Đurđenovac.

„Današnjom podjelom nagrada učenicima četvrtih i osmih razreda završena je još jedna školska godina koju je obilježila uspješna suradnja između Općine Đurđenovac i naše škole. Kao što je načelnik rekao, ovo nagrađivanje će postati tradicija, i na tome mu zahvaljujem u ime svih učenika i roditelja. Ovo nije jedini način pomoći – naime, Općina je već sufinancirala prehranu, dodatne obrazovne materijale te pomaže u organizaciji izleta. Smatram da je ovakva suradnja hvalevrijedna i drago mi je da će se nastaviti u budućnosti.” – zaključio je ravnatelj Markotić istaknuvši kako će današnje nagrađivanje sigurno imati pozitivan utjecaj na generacije koje dolaze. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još