Volite li automobile i miris benzina, ovo je idealna prilika za vas!

Nova godina, vrijeme je novih odluka i novih hobija, pa zašto to ne bi bilo članstvo u Auto klubu Panonija Našice. Ljubitelji limenih ljubimaca i mirisa benzina u procesu su upisa novih članova. „Nakon pune dvije godine postojanja, godine dana uhodavanja u svijetu auto sporta, s ponosom najavljujemo stvaranje uvjeta za prijem novih članova.” – poručuju iz kluba te sve zainteresirane pozivaju da im se jave na sjedeći e-mail: [email protected] ili putem službene Facebook stranice.

Podsjetimo Autoklub Panonija postao je jedan od tri slavonska autokluba u članstvu Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS). Tim članstvom klub je postao u punom smislu riječi sportski autoklub, nakon samo dvije godine od osnutka. Članstvom su ostvarili prava natjecanja u svim disciplinama na regionalnoj, državnoj i međunarodnoj razini, ali i bolju promociju sporta te mogućnost boljeg financiranja. Trenutno Autoklub Panonija okuplja 15 članova, a glavne su aktivnosti kluba ponajprije okupljanje i privlačenje zaljubljenika u autosport te odlazak na natjecanja u disciplinama ocjensko – spretnosne vožnje (OSV), autoslalom, kronometar vožnje i utrke ubrzanja na Prvenstvu regije Sjever, Državnom prvenstvu te u budućnosti i natjecanja na međunarodnoj razini. 

Foto: ustupljena fotografija

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još