Višestruke primjene paste za zube

Mišljenje o samo jednoj uporabi paste za zube, nakon ovog članka će se promijeniti. A ovaj čudotvorni proizvod koristit ćete još češće osim samog pranja zubi.

Sjajne cipele

Izlazite iz kuće, a cipele su vam prljave, spasite stvar sa malo paste za zube može, koja čistiti nečistoću sa svih vrsta cipela, ali pripazite da koristite suhu spužvu.

 

Bez vodenih mrlja na stolu

Za razliku od čišćenja cipela, ovdje je važno na oštećeno mjesto pastu za zube utrljati mokrom spužvicom.

 

Pastom ispolirajte srebro

Želite li vratiti izgubljeni sjaj srebrnom nakitu ili priboru za jelo, utrljajte na njih malo paste i dobro obrišite mekom krpicom.

 

Čisti i auto

Želite osigurati bolju vidljivost na cesti, pastu za zube utrljajte na prednja svjetla automobila i ona će zablistati kao nova.

 

Obojani ručnici – nikad više

Veliki broj žena odlučuje se na bojanje kose kod kuće, no nakon toga, osim kose, ostaju obojani i ručnici. Rješenje i ovog problema je u pasti za zube.

 

Dosadni komarci

Iako je vrijeme zime pa komarcima nema ni traga, svi još pamtimo ljetne ubode. Male kvrge koje svrbe i iritiraju, iduće godine riješite zubnom pastom koju laganim pokretima utrljajte na mjesto uboda.

 

Čisto glačalo

Vaše glačalo više nije kao novo i s donje strane imate mrlje, očistite ga pastom za zube i mrlje će nestati.

 

Bez mrlja na tepihu

Ukoliko prosipate vino ili kavu na tepih, opet posegnite za zubnom pastom jer ona može prodrijeti i do najdubljih mrlja na vašem tepihu, pa će on biti ponovno čist kao novi.

 

Operite ruke s pastom

Izrazito prljave ruke, koje ne možete oprati običnim sapunom, očistite pastom za zube koja i u ovom slučaju s lakoćom uklanja svu prljavštinu.

 

Novi CD i DVD

Iako ih danas vrlo rijetko koristimo, na nekima od njih drage su nam uspomene. Svjesni smo kako se oni neopreznim rukovanjem lako mogu oštetiti, a njihov sadržaj postati negledljiv. Utrljajte li malo paste za zube na donju stranu CD-a ponovno uživajte u glazbi ili filmu bez prekida.

 

Pastom zalijepite

Pasta za zube, nakon svih navedenih uporaba, vjerovali ili ne, može se koristiti i kao ljepilo, primjerice za plakat, ili neku sliku na papiru, kojeg želite nalijepiti na zid. Prednost ovog „ljepila” je što ga se tako lako može ukloniti, a neće oštetiti zid.

Pročitajte još