Osvrt na turnir u Linzu – Video prilog

Osvrt na turnir u Linzu – Video prilog
Osvrt na turnir u Linzu – Video prilog


Proteklog vikenda u sklopu priprema za novu sezonu naši Gromovi nastupili su na Turniru „Johann Berger” u Linzu gdje su ostvarili stopostotni uspjeh.

Na turniru su sudjelovale ekipe RK Linz kao domaćin, RK Bozen iz Italije, RK Lovosice iz Češke i naš RK NEXE.

Prvu utakmicu igrali smo u petak navečer protiv ekipe RK Bozen i pobijedili ih s čak 14 golova razlike pa je na koncu rezultat bio 37:23. Nakon toga, drugi dan u subotu igrali smo u večernjim satima protiv domaćina Linza i također ih pobijedili sa rezultatom 28:23. Zadnju utakmicu igrali smo u nedjelju ujutro u 9 sati protiv ekipe RK Lovosice te iako je bilo malo vremena za odmor od prijašnje utakmice također smo i ovu dobili s od čak 11 golova razlike i rezultatom od 34 :23. Sa sve tri uvjerljive pobjede zasluženo smo osvojili prvo mjesto na turniru i to nam je sigurno dobar vjetar u leđa za dalje.

O samom turniru za RK Nexe TV u video prilogu više je rekao glavni trener Hrvoje Horvat koji je među ostalim naglasio važnost ovakvih turnira i na čemu se još treba poraditi. Isto tako nekoliko dojmova rekli su nam i naši novi igrači rukometnog kluba NEXE Tomi Vozab i Mihailo Radovanović.

Stric pivo

Pročitajte još