Važna pobjeda đurđenovačkih kuglača na gostovanju u Bjelovaru

Četiri kola prije kraja, u vrlo važnoj utakmici u Bjelovaru Đurđenovčani su odigrali, uz domaću utakmicu s Osijekom, svoju najbolju prvoligašku utakmicu i svladali domaćina rezultatom 1:7.

Kako navode iz Kluba dvoboj su odigrali odlično od početka do samog kraja i niti u jednom trenutku nisu dozvolili domaćim igračima da ugroze početno vodstvo. Sačuvana je i stvorena razlika od preko 100 čunjeva pa je do kraja utakmica samo “rutinski odrađena”.

Ova je pobjeda KK „Đurđenovac” bar na tjedan dana maknula iz “zone ispadanja”, sada se nalaze na 8. mjestu i stvorena je prava mala gužva na ljestvici, no još uvijek im ostaje najteži raspored u budućim utakmicama. U idućem, 16. kolu koje se igra 11. 3. u 15 sati u goste im dolazi momčad Zadra, jedna od momčadi, uz Zaprešić i Mertojak koja se kvalitetom i rezultatima izdvojila od ostalih. Uz pune tribine domaće kuglane utakmica se može učiniti još neizvjesnijom i pomoći dečkima u ostvarenju cilja. Nakon jučerašnje igre poseban poziv navijačima nije potreban. Rezultate i poredak na ljestvici nakon 15. kola možete vidjeti na poveznici; https://bityl.co/HSmL

Izvor: KK Đurđenovac; Foto: arhiva

Pročitajte još