URT Nexe Team Našice istrčao dvije godine postojanja

Udruga rekreativnog trčanja Nexe Team Našice obilježila je dvije godine postojanja brojnim natjecanjima i postignutim izvanrednim rezultatima. Članovi udruge prepoznatljivi po svojoj sportskoj opremi, osvajaju odličja na gotovo svim natjecanjima, a dobili su i hrvatske reprezentativce u ultramaratonu koji su ostvarili povijesni uspjeh i ogromno priznanje za udrugu.

 

Udruga koja se bavi popularizacijom trčanja i uključivanja mladih u sportske aktivnosti u Našicama, osnovala je i školu trčanja koju pohađa našička mladež, a jednog će se dana pridružiti najboljoj trkačkoj sceni.

 

Članovi nesebično trče za svoje Našice diljem Hrvatske te organiziraju brojne utrke poput DVD Našice vatrogasne utrke te memorijalne utrke za Vukovar, Sunju i Dalj. Tako su sudjelovali u utrci “Trčanjem do boljeg mentalnog zdravlja” kojom se želi podsjetiti da je tjelesna aktivnost najbolje sredstvo za postizanje i održavanje mentalnog zdravlja. Prošle godine održan je i prvi 1. Feričanci Wine Run na kojoj je URT Nexe Team Našice osvojio pobjede i u muškoj i ženskoj kategoriji. Tu su i brojne druge utrke poput “Biser Slavonije”, „ALFA“ ulična trka, „Noćni cener“ utrka najdužom ulicom u Hrvatskoj, GRAWE Noćni maraton na kojima su ostvareni izvrsni rezultati.

 

Članovi URT Nexe Team nedavno su sudjelovali i virtualnoj utrci simboličnog naziva „ Jači od korone” kojom su željeli poslati poruku da ne smijemo zaboraviti fizičke aktivnosti niti u vrijeme pandemije koronavirusa.

Pročitajte još